Gezin-Home Tiel

Welkom bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Tiel

 
Heeft u een vraag over uw kinderen of uw gezin? Bijvoorbeeld over opvoeding en gedrag, relaties en echtscheiding, geestelijke gezondheid, financiën, huisvesting, veiligheid of onderwijs. Dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Tiel. Het CJG Tiel is er voor alle ouders, kinderen en jongeren (tot 23 jaar), maar ook professionals en vrijwilligers kunnen er terecht voor informatie, advies en hulp op maat. Het CJG Tiel werkt met vier wijkteams Jeugd, waarvan er altijd één bij u in de buurt zit.
 

Wat doen de wijkteams Jeugd?
Bij de wijkteams Jeugd werken ervaren jeugd- en gezinswerkers. Heeft u een vraag, dan krijgt u of uw gezin een vaste jeugd- en gezinswerker, die samen met u naar een oplossing zoekt. Soms is dat alleen een advies, maar soms is extra hulp of ondersteuning nodig. De jeugd- en gezinswerkers hebben veel kennis in huis en kunnen meestal zelf de ondersteuning bieden. Als het nodig is, kunnen zij u in contact brengen met specialistische jeugdhulp, bijvoorbeeld een psycholoog, of verwijzen naar andere voorzieningen. Ook bij meerdere vragen houdt uw gezin de vaste al bekende jeugd- en gezinswerker.  

Bij welk wijkteam Jeugd kunt u terecht?
Hier vindt u een overzicht van de wijkteams Jeugd met de contactgegevens. De wijkteams Jeugd zijn op alle werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Vraag het Else!